Alles over een uitvaart in Groningen

Crematorium Groningen

In een bosrijke omgeving aan de rand van Groningen in een rustig park ligt het rijksmonument Crematorium Groningen. Het bijzondere gebouw uit 1963 heeft prachtige voorgevel en een passend eigentijds en sfeervol interieur. Een aangename plek waar u zich zeer welkom voelt in de emotionele periode wanneer u afscheid moet nemen van een overleden dierbare.

Wij zetten ons in om u voor, tijdens en na de uitvaart zo goed mogelijk te ondersteunen en voor u een passend en persoonlijk afscheid te organiseren. Uit ervaring weten we dat een goed afscheid helpt bij het rouwproces. Daarom hebben wij alle aandacht voor uw persoonlijke wensen, van speciale catering tot de diverse mogelijkheden voor asbestemmingen en nagedachtenisvormen.

Ruimte indelen naar uw wensen
De twee aula’s en drie koffiekamers kunnen wij afhankelijk van de situatie op verschillende manieren inzetten. Zo kan bijvoorbeeld de koffiekamer ook worden gebruikt als familieaula en zijn de verschillende vertrekken zowel geschikt voor kleine als grote groepen. Ook helpen we u graag om de ruimtes met persoonlijke schilderijen, tekeningen of andere bezittingen in te richten.


Contact

Bezoekadres  :  Crematoriumlaan 6
9747 AM  Groningen
Postadres  :  Crematoriumlaan 6
9747 AM  Groningen
E-mail  :  cre.groningen@yarden.nl
Telefoon  :  088-927 2120
Mobiel  :  06-27071064
Fax  :  088-927 2139