Alles over een uitvaart in Groningen

Carla van der Burg Uitvaartverzorging

Samen. Zorgvuldig. Passend.

Carla van der Burg Uitvaartverzorging verzorgt vanuit Groningen begrafenissen en crematies in Stad en Ommeland. Mijn bedrijf is klein, dat geeft mij de ruimte om u zo veel mogelijk steun te bieden op alle vlakken die met een uitvaart te maken hebben. Samen bereiden we het afscheid voor en geven het vorm, waarbij u bepaalt wat er moet gebeuren en ik u ondersteun om dat mogelijk te maken. Dat doe ik op een zorgvuldige manier, met aandacht voor details. Meer hierover kunt u lezen op mijn website: www.carlavanderburg.nl. Wanneer u geen uitvaartverzekering heeft kunt u ook bij mij terecht.

Het is heel moeilijk om afscheid te moeten nemen van iemand die je lief hebt. Maar als je terug kunt kijken op een uitvaart die passend is, zowel bij de overledene als bij de naasten, kan dat troost geven.

De vragen die je hebt nadat je kind is overleden of als je te horen hebt gekregen dat je kind gaat overlijden zijn nog weer van een heel andere orde. Zeker een kinderuitvaart vraagt om een heel individuele aanpak; vanuit mijn ervaring hiermee kan ik verschillende idee├źn aandragen. Ook om andere kinderen erbij te betrekken.


Contact

Bezoekadres  :  Holtstek 4
9713 DC  Groningen
Postadres  :  Holtstek 4
9713 DC  Groningen
E-mail  :  info@carlavanderburg.nl
Telefoon  :  050-318 6636

Overlijden in regio Groningen melden?
Bel nu direct: 050 - 820 0674