Alles over een uitvaart in Groningen

Brouwer Uitvaartzorg

Uitvaartverzorging voor begrafenis en crematie

Uitvaartzorg Brouwer kenmerkt zich door de onafhankelijke, persoonlijke,
betrokken en zorgvuldige dienstverlening op een kwalitatief hoog niveau. U hebt de vrije keus als het gaat om uitvaartcentra, rouwauto's, kisten e.d. Wij werken samen met uitsluitend gediplomeerd en zelf opgeleid uitvaartpersoneel. In een gebied dat zich globaal een uur rond Hoogezand - Sappemeer uitstrekt.

Wij kunnen werken met een scherpe prijsstelling. Dit komt mede doordat wij geen eigen wagenpark en geen gebouwen hebben. Wij huren alles in wat voor een goed verloop van een stijlvolle en persoonlijke uitvaart nodig is.

De afgelopen jaren hebben wij uitvaarten mogen verzorgen voor vele verenigingen en maatschappijen zoals Onderlinge Uitvaartvereniging Sappemeer U.A., Uitvaartvereniging "Siddeburen-Tjuchem en Omstreken", Twenthe, DELA, Monuta, AVVL (nu Yarden), Yarden uitvaartzorg Groningen, Facultatieve Verzekeringen, Algemeen Belang Groningen, AEGON, Axent, Reaal en vele andere maatschappijen. Onze deskundigheid en expertise wordt dus door velen erkend.

Heeft u vragen over de uitvaart of onze dienstverlening? Of wilt u de uitvaart van een dierbare door ons laten verzorgen? Belt u ons dan. Wij staan dag en nacht voor u klaar.


Contact

Bezoekadres  :  Parklaan 8
9601AN  Hoogezand
Postadres  :  Parklaan 8
9601AN  Hoogezand
E-mail  :  info@brouwer-uitvaartzorg.nl
Web  :  www.brouwer-uitvaartzorg.nl
Telefoon  :  0598-399036
Mobiel  :  06-20549747
Fax  :  084-8365730