Alles over een uitvaart in Groningen

Begrafenis en crematieverzorging Uitvaartverzorging Dick Koster

Voorzorg - Uitvaartzorg - Nazorg

Sinds 21 juni 2015 mogen wij het "Keurmerk Persoonlijke Uitvaart" voeren. Al meer dan 21 jaar draait het bij Uitvaartverzorging Dick Koster namelijk enkel en alleen om de familie. Men is content met onze persoonlijke benadering. Ook bij het Keurmerk draait het volledig om de klant. Het unieke van dit Keurmerk is namelijk dat de uitvaartondernemer die in het bezit is van dit Keurmerk niet door een extern bureau wordt beoordeeld, maar door de familie, de nabestaanden. De beoordeling van de nabestaanden is dus bepalend of de uitvaartondernemer het Keurmerk mag blijven voeren.

Uitvaartverzorging Dick Koster is een onafhankelijk en kleinschalig bedrijf dat inspeelt op de wensen van de multiculturele samenleving. Zoekt tevens bewust zo veel mogelijk samenwerking met andere kleinschalig werkende bedrijven omdat betrokkenheid en overzicht houden op het werk als prettig en belangrijk ervaren wordt.
Sinds april 1994 verzorgen en begeleiden wij begrafenis- en crematieplechtigheden in de drie noordelijke provincies. Met name in de regio Noord-Drenthe, Haren, Hoogezand, de stad Groningen en het Westerkwartier.

Onze doelstelling is een persoonlijke uitvaart te realiseren met veel aandacht voor de nabestaanden. Persoonlijke zorg, betrokkenheid, rust, stijl en kwaliteit mag u zonder meer van ons verwachten, en persoonlijk contact vinden wij vanzelfsprekend. Wij zijn dan ook 24 uur per dag en iedere dag van het jaar voor u bereikbaar. Vanaf het eerste telefoontje tot en met weken of soms zelfs maanden na de uitvaart kunt u een beroep op ons doen.
Wij zijn flexibel, hebben een ruime keus als het gaat om uitvaartcentra, rouwauto's, kisten e.d. en wij kunnen werken met een heel scherpe prijsstelling.

Dat komt mede doordat wij geen personeel in loondienst hebben geen wagenpark hebben, geen eigen gebouwen en kistopslagruimte gebruiken.

U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week contact krijgen met ons bedrijf. Indien u geen gehoor krijgt schakelt de telefoon automatisch door naar onze mobiele telefoon. Nemen wij niet direct op, dan zijn wij een uitvaart aan het regelen of begeleiden. Spreek dan uw naam en telefoonnummer in, wij bellen u dan zo spoedig als mogelijk is terug.

Wij huren alles in wat voor een goed verloop van van een stijlvolle en persoonlijke uitvaart nodig is. Wij werken niet met een uurloon of avond / nacht en weekendtoestag, zodat de totale kosten van de uitvaart dus binnen de perken blijven.Wij werken samen met uitsluitend gediplomeerde uitvaartleid(st)ers.
Mede kenmerkt ons bedrijf zich dan ook door onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en dienstverlening op een kwalitatief hoog niveau.

Ons bedrijf is een erkend stageadres voor Meander uitvaartopleidingen in Zwolle.
Ook studenten van Docendo uit Geldermalsen vinden hier hun stageplek.


Contact

Bezoekadres  :  Vosbergerlaan 26
9761AL  Eelde
Postadres  :  Vosbergerlaan 26
9761AL  Eelde
E-mail  :  koster-uitvaartverzorging@home.nl
Web  :  www.begrafenis-crematieverzorging.nl
Telefoon  :  050-3095674

Foto's:

Overlijden in regio Groningen melden?
Bel nu direct: 050 - 820 0674