Alles over een uitvaart in Groningen

Afscheidswaden

voor een persoonlijk en liefdevol afscheid

Tijdens het leven kunt u kiezen uit veel mogelijkheden. U kunt kiezen wat u mooi vindt, waar u van houdt en wat bij u past. Gelukkig komt dit nu ook meer onder de aandacht bij het sterven. Er zijn verschillende vormen voor begraven of cremeren. Het gebruik van een lijkwade is er één van.

Sterven is afscheid nemen van iemand. Het gebruik van een wade creëert een andere sfeer rondom het afscheid nemen. Nabestaanden kunnen het lichaam zelf in de wade leggen en de wade dichtvouwen. Dit kan in één keer gebeuren, maar u kunt de wade ook elke dag een stukje verder dichtvouwen. Het is heel persoonlijk en toegankelijk. Het lichaam wordt bedekt maar de contouren blijven zichtbaar.

Afscheidswaden worden gemaakt van linnen of molton of een combinatie van die 2 stoffen. Linnen en molton zijn twee verschillende stoffen, ieder met een eigen uitstraling en allebei 100% natuurlijk. Linnen is flexibel en sterk en de stof heeft een eigen, herkenbare uitstraling. Daarbij is linnen duurzaam. Een wade van molton is een hele zachte doek. Het ziet er wollig uit en nodigt uit tot aanraken.

Afscheidswaden heeft waden van crèmekleurige molton op voorraad evenals waden van linnen in de kleur naturel. Voor een gekleurde wade kunt u contact opnemen. Door het gebruik van één of meerdere kleuren krijgt de wade zijn eigen unieke uitstraling. Deze wade wordt speciaal voor u gemaakt en heeft daardoor een langere levertijd.

U kunt een Afscheidswade al laten maken tijdens uw leven. U bewaart de wade tot het moment is aangebroken dat u de wade in gebruik gaat nemen.

Voor meer informatie kunt u op de website terecht: www.afscheidswaden.nl


Contact

Bezoekadres  :  Hagerank 11
9241EL  Wijnjewoude
Postadres  :  Hagerank 11
9241EL  Wijnjewoude
E-mail  :  info@afscheidswaden.nl
Web  :  www.afscheidswaden.nl
Telefoon  :  0683542232
Mobiel  :  0683542232
Fax  :  -

Foto's: