Alles over een uitvaart in Groningen

Crematorium Ommeland en Stad

Het crematorium Ommeland en Stad beschikt over een grote ceremonieruimte, vier opbaarkamers en een sfeervolle ontvangstruimte. In de grote ceremonieruimte zijn 156 zitplaatsen. Het is een mooie lichte ruimte met heel veel glas en zicht over het park. Het park van 4 hectare is het hele jaar door vrij toegankelijk. Nabestaanden kunnen daardoor altijd terugkeren om hun dierbare te herdenken.

Afscheid nemen is de meest ingrijpende en intieme emotie die we kennen. De medewerkers van Crematorium Ommeland en stad vinden dan ook dat iedereen daar zoveel tijd voor moet krijgen als nodig is. Het maakt dus niet uit als de ceremonie een half uurtje langer duurt, het tarief voor de plechtigheid blijft gelijk. Hetzelfde geldt voor ceremonies in de avonduren of op zondag: Er wordt altijd hetzelfde tarief gehanteerd.

Het is het eerste crematorium in Nederland met een certificaat van BREEAM-NL. Om dat certificaat te halen moet er bij elk aspect van de bouw gelet worden op duurzaamheid, van de schroefjes tot de gordijnen. Zo staan er nu meer dan 150 zonnepanelen op het dak. Ook wordt de warmte van de oven terug gewonnen, waarmee het gebouw weer verwarmd wordt. Bovendien hebben we in de muur vlakbij de oven speciale vogelhuisjes gemaakt. Zo wordt er gewerkt aan een prachtige èn duurzame herinnering.

Crematie.com kan diverse uitvaarten voor u verzorgen bij Crematorium Ommeland en Stad:

Pakket Direct
Een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Intiem
Een afscheid in de familiekamer gevolgd door een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Uitgebreid
Een complete uitvaart met gebruik van aula voor de crematieplechtigheid en koffiekamer.

Heeft u interesse in een crematie bij Crematorium Ommeland en Stad? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Crematie.com via info@crematie.com of bel direct 088-848 82 27 (24 uur per dag).

Deze informatie wordt u aangeboden door Crematie.com.


Contact

Bezoekadres  :  Borchsingel 47
9766PP  Eelderwolde
Postadres  :  Borchsingel 47
9766PP  Eelderwolde
E-mail  :  info@crematie.com
Web  :  www.crematie.com
Telefoon  :  Overlijdensmeldingen: 088 84 88 227 (dag en nacht) voor overige vragen bel: (050) 21 11 936

Video Crematorium Ommeland en Stad


Foto's:

Overlijden in Groningen melden?
Bel nu direct: 06 4897 4500